Inpakken of niet inpakken?

● Een paar sandalen, om in te reizen en om naar de stad te gaan of te dineren in het hotel. ● Een paar teenslippers voor op het strand. ● Een paar sneakers, voor lange wandelingen en als het regent. ● Een paar strappy hakken, voor speciale avonden. ● En voor de zomervakantie op plaatsen met kiezelstranden, een paar waterschoenen. Als je op mij lijkt, is dit hoe je inpakt voor je zomervakantie. Ook pak ik alles netjes in, gestreken, gelabeld, ingestopt en met ritssluiting voor bescherming indien het nodig is. En dan mijn zus. Ze opent haar koffer (geloof me, ik heb dit persoonlijk meegemaakt, tot mijn grote schrik!) en ze gooit er willekeurige spullen in. Inclusief schoenen, een paar slippers, een paar sneakers en misschien ook sandalen. En ook mijn beste vriendin Fiona, de fashionista. Ze moet een paar schoenen en een tas met alles hebben. Ik denk dat ze een aparte schoenen koffer heeft als ze reist! Maak kennis met Smart girl. Ze pakt slechts één paar schoenen: Sunies . Ze zijn comfortabel om in te reizen. Ze zijn licht en luchtig voor op het strand. Ze zijn waterdicht, dus kiezelstranden, hier komt ze! Zomerregen? Kom maar op! Zeiden we comfortabel? Dus nogmaals, lange stadswandelingen: check! En ze zijn zo, zo, maar oh zo schattig, ze maken elke outfit zelfs schattig! Nu inpakken voor de reis van volgende week naar Manly Beach. Ik probeer te zijn als de Smart Sunies-girl. Mijn Sunies zijn tenslotte zo veelzijdig als ze zijn. En zo mooi. Maar babystapjes mensen! Het is niet alleen dat het helemaal niet inpakken van schoenen zo onnatuurlijk voor mij is. Het is dat deze Sunies zo mooi zijn, ik besloot dat ik er twee meenam: een om in te reizen en een in de koffer.Sunies Sea & Ocean in Glitter Zilver , want (hoor Fiona!), ze passen bij alles! En een paar Sunies Vlinder in het wit in de koffer, voor…. comfort, laten we het noemen. Nu, als ze maar begonnen waren met het maken van dergelijke kleding. Ik zou alles in een rugzak kunnen stoppen! Ja, dat klopt! Liefs, Uw Sunies-team.

Leave a comment